Servicii » Servicii Eleven One

Servicii de spalare sub franciza ELEVEN ONE

ELEVEN ONE® Spalatorie mobila auto "la pachet"

Spalarea ecologica fara apa a autovehiculelor in sistem ELEVEN ONE este o afacere rentabila, destinata in special micilor intreprinzatori. O spalatorie auto ELEVEN ONE nu implica investitii costisitoare si greu amortizabile in aparatura si utilaje specializate, intalnite in cazul spalatoriilor clasice cu apa.

O spalatorie auto ELEVEN ONE nu necesita avize si autorizatii speciale de functionare, in special de la mediu, deoarece nu utilizeaza apa in procesul de spalare si nu produce deversari de reziduuri poluante pe locatia respectiva de spalare. Pentru a putea presta serviciile de spalare auto in sistem ELEVEN ONE waterless car wash, este necesara o societate in functiune, indiferent de forma si inscrierea in statutul acesteia a codului CAEN 4520 : Intretinerea autovehiculelor.

Servicii de spalare auto ELEVEN ONE la domiciliul clientului
Plecand de la motto-ul: ”Daca nu aveti timp sa mergeti la spalatoria auto, atunci vine spalatoria auto la Dvs acasa”, partenerii si francizatii nostri ofera o gama larga de servicii de spalare si cosmetica auto la domiciliului sau sediul clientului, solicitarea pe acest tip de servicii fiind in crestere de la un an la altul. Prestarea acestor servicii de spalare catre clienti, in special firme cu flote auto, este o afacere care necesita o investitie initiala mica, intrucat nu este necesar un sediu sau punct de lucru fix si deci nu implica cheltuieli pentru amenajarea si intretinerea unui spatiu, toata activitatea desfasurandu-se pe teren.

Cele mai bune locatii unde se pot amplasa spalatorii auto sub franciza ELEVEN ONE sunt parcarile din zona mall-urilor si supermarket-urilor, intrucat aceste locatii asigura un flux continuu de clienti. In plus, o spalatorie eco fara apa ELEVEN ONE amplasata intr-o parcare acoperita, are in plus avantajul ca poate functiona tot timpul anului, indiferent de evolutia vremii.

De ce este avantajos pentru clienti un serviciu de spalare auto cu echipe mobile la domiciliu ?
In primul rand, din considerente de timp, economie de bani si comoditate. Serviciul de spalare ecologica al autoturismelor la sediul clientului elimina :

O firma specializata in servicii de spalare mobila poate oferi aceste servicii la domiciliu, pe baza de abonament. Fata de spalarea clasica, spalarea fara apa in sistem ELEVEN ONE ofera si alte avantaje suplimentare :

Pelicula ELEVEN ONE

Clientii care vor comanda acest serviciu de spalare vor avea mai mult timp la dispozitie, vor fi mai destinsi iar masinile lor vor straluci de curatenie !

Ce servicii de spalare/curatare/intretinere se pot oferi in sistem ELEVEN ONE ?
Spalatoria mobila ELEVEN ONE se adreseaza in principiu oricarui tip de autovehicul: autoturisme, autoutilitare, autocare, rulote, motorulote, motociclete. Deasemenea, sfera serviciilor mobile de spalare si protectie se poate extinde pentru : ambarcatiuni, avioane, containere de locuit, cabine de paza etc .

Ce tipuri de operatii se pot include in aceste prestatii destinate autovehiculelor ?
Prin franciza ELEVEN ONE, se pot presta toate tipurile de operatii de spalare, curatare, intretinere si protectie auto, polisare cu produse profesionale, reconditionare vopsea/lac, reconditionare faruri si oglinzi, curatare si tratament piele si suprafete textile, eliminarea mirosurilor neplacute printr-un printr-un tratament cu un produs special. Toate produsele noastre sunt atestate in UE, ecologice si placute la utilizare. Solicitati-ne fisele tehnice ale acestor produse, daca doriti sa demarati o afacere in acest domeniu.

Sunteti interesat sa incepeti o afacere in sistem ELEVEN ONE ?
Doriti sa promovati acest concept in zona dumneavoastra geografica ? Sunteti motivat si perseverent ? Daca raspunsul este da, iata pe scurt, principalele directii pe care trebuie sa le dezvolte un partener francizat pentru a face din aceasta activitate o afacere de succes : organizarea de demonstratii si prezentari, promovarea si vanzarea produselor in aria sa de activitate, cresterea continua a portofoliului de clienti, fidelizarea clientelei existente, feedback-ul pietii s.a

Demonstratii si prezentari
Demonstratiile ”live” de spalare fara apa a unui autoturism in prezenta unui grup de persoane sunt cele mai eficiente, necostisitoare si recomandate metode de promovare. O astfel de demonstratie convinge de fiecare data, deoarece rezultatele se vad imediat si produc impresie celor care asista. O masina murdara care devine curata si stralucitoare in cateva minute, fara jeturi de apa si sampon, fara a produse murdarie si baltoace de apa, este un spectacol convingator pentru cei care asista pentru prima data la asa ceva.

Este avantajoasa o spalatorie auto fara apa ELEVEN ONE ?
Tehnologia Waterless Car Wash a patruns pe piata a peste 120 de tari din toata lumea, iar in unele state dezvoltate precum SUA, Australia, Marea Britanie, exista
deja retele de spalatorii mobile fara apa foarte extinse. Franciza ELEVEN ONE este una din cele mai populare si cautate variante de a initia o astfel de afacere cu
costuri minime.

Exclusivitate in franciza ELEVEN ONE
Aceasta clauza se acorda la cerere, daca in teritoriul solicitat nu exista deja un alt partener exclusiv. Avantajele exclusivitatii sunt :

si alte avantaje. Pozitia de partener exclusiv este o pozitie strategica, intr-o activitate si afacere cu mare potential de dezvoltare.