Produse » Protect All Tire & Dash…

Protect Shine - Protect Tire

Produs profesional utilizat in franciza ELEVEN ONE (spalatorii mobile)

PROTECT SHINE este o solutie ecologica protectanta - tip dressing - destinata curatarii, lustruirii, protejarii si intretinerii suprafetelor din cauciuc, plastic, piele si vinil. Este un produs waterless de top, ecologic, ce confera anvelopelor un aspect stralucitor de anvelopa noua. Solutia este total lipsita de grasimi, revitalizand cauciucul si sigiland porii impotriva murdariei, umezelii, prafului si furnizand o exceptionala rezistenta la apa.

PROTECT SHINE hidrateaza suprafata, previne deteriorarea prematura, decolorarea si aparitia crapaturilor, revitalizeaza culoarea originala, protejeaza impotriva soarelui si actiunii razelor UV. PROTECT SHINE creaza o pelicula protectoare, stralucitoare, rezistenta in timp.

CURATARE, PROTECTIE SI STRALUCIRE DE SHOW ROOM PENTRU SUPRAFETELE DIN CAUCIUC, PLASTIC, PIELE SI VINIL

 

Nu contine petrol, hidrocarburi pe baza de petrol, metale grele sau solventi. Nu prezinta mirosurile caracteristice ale produselor petroliere. Nu contine deasemenea produsi organici volatili (VOC) si nici aerosoli. PROTECT SHINE este un produs extrem de versatil, cu care se obtine o suprafata lucioasa, cu aspect de nou. Este un produs exceptional de cosmetica auto, care curata, lustruieste si protejeaza suprafetele exterioare si interioare din cauciuc, vinil, piele, si suprafete din material plastic.

Descriere generala
PROTECT SHINE este un dressing pe baza de apa, cu zero VOC, rapid si usor de folosit. Curata, polisheaza si cosmetizeaza suprafetelor exterioare si interioare, lasand un finisaj fara urme de grasime. Ideal pentru dressing-ul anvelopelor, tuturor suprafetelor din cauciuc, plastic, vinil, piele etc. Suprafetele tratate cu acest produs sunt protejate si etansate, respingand depunerea peliculei de praf si murdarie rutiera si umezelii. Solutia poate produce straluciri de diverse grade, in functie de gustul fiecarui utilizator. Pulverizati pe suprafata si lasati sa se usuce liber in aer pentru obtine o stralucire intensa, iar pentru a reduce luciul, stergeti suprafata tratata anterior cu o laveta.

Suprafete de utilizare : anvelope cauciuc, garnituri si kedere, ornamente si grile din plastic, tapiterii piele, bordul autoturismelor, alte suprafete din materiale similare.

 

 

 

Instructiuni utilizare pe anvelope
Agitati bine produsul inainte de folosire. Pulverizati simplu cu un jet fin solutie in mod uniform pe suprafata anvelopei cu o miscare de maturare si apoi lasati sa se usuce la aer. Stergeti zona folosi o laveta de microfibra uscata si curata, pentru a indeparta orice urma de produs de pe suprafata. Dupa acest tratament, anvelopa va capata o stralucire neagra, cu aspect curat umed, fara ca suprafata sa fie umeda.

Nu pulverizati solutia pe anvelopele foarte murdare, ci curatati-le in prealabil cu produse de precuratire (Universal, Wheels Cleaner). Nu aplicati acest protectant pe seaua bicicletelor, motocicletelor, volan si pedale auto. Pericol de alunecare !

 

Mod de ambalare
Flacon 150 ml
Flacon 250 ml
Flacon 500 ml
Bidon 5 litri
Bidon 20 litri

Specificatii tehnice
Compozitie : emulsie siliconica complexa si nevolatila
Aspect: lichid fluid
Culoare : alba
Miros: capsuni
S.G. :1.00
Valabilitate : 2 ani in recipiente sigilate la temperatura ambientala

Cod produs
PL004-PS

Etichetare
Etichetare in conformitate cu cerintele UE. Respectati regulile generale de siguranta cand manevrati produse chimice. Produsul nu face obiectul identificarii regulamentelor directivelor Uniunii Europene si a Ordonantei referitoare la Materiale periculoase (German GefStoffV).

Fisa de analiza a componentelor (MSDS)
Disponibila la cerere

Cauta produsul in magazin online