Produse » ODOR ELIMINATOR

Odor Eliminator

Produs profesional utilizat in franciza ELEVEN ONE (spalatorii mobile)

ODOR ELIMINATOR Bacteria Eating Enzyme este un odorizant antibacterial profesional ce contine o enzima activa, pentru eliminarea definitiva a mirosurilor neplacute. Acest produs nu doar “imbraca” mirosurile neplacute cum fac odorizantele obisnuite, ci le elimina efectiv si permanent prin actiunea unei enzime care distruge instant bacteriile ce cauzeaza aceste mirosuri.  O simpla pulverizare este suficienta sa eliminati pe loc mirosurile neplacute din autoturismul dumneavoastra. Instant si permanent !

Odor Eliminator are 3 functii de baza :
-Distruge bacteriile care produc mirosurile neplacute remanente.
-Elimina sau neutralizeaza mirosurile persistente cauzate de: mancare alterata, fum tigara, animale s.a
-Odorizeaza. Dupa aplicare, lasa in urma un miros placut si persistent.

Domenii de utilizare
Produsul se utilizeaza pentru eliminarea mirosurilor neplacute cauzate de: animale de casa, urina, voma, ciuperci, mucegai, fum de tigara, mancare, produse organice alterate, echipament sportiv, incaltaminte, alte mirosuri remanente. Eliminarea mirosului este definitiva. Suprafete de aplicare: covoare, mochete, draperii, tapiterii, saltele, gresie, lemn etc. Spatii de utilizare: autoturisme, rulote, spatii neaerisite.

Instructiuni de folosire
Pulverizati cateva jeturi de solutie si asteptati cateva minute pentru ca enzima activa sa digere bacteriile cauzatoare de mirosuri neplacute. In majoritatea cazurilor, efectul antibacterial de neutralizare se simte imediat dupa aplicare. Repetati operatia pentru cazuri extreme. Dupa neutralizarea antibacteriala si eliminarea mirosurilor, se pastreaza un miros placut si persistent in spatiul unde a fost utilizat. 

Mod de ambalare
Flacon 500 ml - pe baza de comanda
Bidon 5 litri
Bidon 20 litri

Specificatii tehnice
Compozitie: Un amestec complex de agenti biologici cu agenti emulsifianti 
Aspect: Lichid translucid
Miros: proaspat
Termen de valabilitate: 2 ani în containere sigilate, la temperatura normala
Depozitare: Depozitati in recipiente sigilate. Protejati produsul de temperaturi extreme

Cod produs
PL 030-OE

Etichetare
Etichetare in conformitate cu cerintele UE. Respectati regulile generale de siguranta cand manevrati produse chimice. Produsul nu face obiectul identificarii regulamentelor directivelor Uniunii Europene si a Ordonantei referitoare la Materiale periculoase (German GefStoffV).

Fisa de analiza a componentelor (MSDS)
Disponibila la cerere

Cauta produsul in magazin online

 

Produse similare : ODOR DESTROYER