Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Ce este spalarea fara apa ?
Spalarea auto fara apa sau spalarea uscata a autoturismelor (engl. waterless car wash) este o tehnologie moderna si un concept revolutionar de a spala, curata, lustrui si proteja -dintr-o singura operatie- orice suprafata neteda sau semineteda. Tehnologia waterless car wash consta in pulverizarea unei solutii emulsionante speciale pe caroseria masinii care se numeste ELEVEN ONE sau 111. Aceasta solutie desprinde particulele de praf, noroi si murdarie si le incapsuleaza intr-o pelicula fina protectoare, care va proteja suprafata de abraziune la stergere. Dupa stergerea emulsiei cu o laveta, va rezulta de fiecare data o suprafata curata, protejata si stralucitoare. 

Ce este de fapt ELEVEN ONE ?
ELEVEN ONE este un amestec inovativ si foarte complex de ingredienti : polimeri speciali, sapunuri organice vegetale, surfactanti, agenti de lubrifiere, agenti de inmuiere, agenti protectori anti UV (raze ultraviolete) si anti ploi acide, Fossil Wax, Brasilian Carnauba Wax si alti componenti foarte fini. ELEVEN ONE nu contine: substante toxice sau periculoase, substante derivate din petrol sau VOCs. Nu contine deasemenea silicon sau ceara. Produsul ELEVEN ONE este complet organic, biodegradabil si 100% ecologic.

Nu produce zgaraieturi pe vopsea? Nu matuieste geamul, oglinda sau inoxul ?
Absolut NU. Datorita procesului de emulsificare, moleculele de murdarie sunt desprinse instantaneu de pe suprafata ce trebuie curatata. Apoi prin stergerea delicata cu laveta de microfibra, murdaria este indepartata, facand imposibila orice zgariere sau matuire. In acelasi timp, dupa stergere, pe suprafata respectiva ramane o pelicula microscopica de protectie anti UV si anti ploi acide, cu o stralucire si un luciu deosebit.

Cum functioneaza ELEVEN ONE ?
ELEVEN ONE dizolva instantaneu murdaria si o izoleaza, protejand caroseria de zgaraiere. Prin pulverizare pe suprafata murdara, particulele de ELEVEN ONE inconjoara si izoleaza moleculele de murdarie, le distanteaza si le desprinde de pe suprafata vopsita, inainte de a incepe stergerea. Procesul se numeste emulsificare. Astfel este exclusa orice zgariere sau matuire a suprafetei de curatat. Emulsificarea se produce foarte rapid datorita unor componenti speciali care accelereaza acest proces, permitand spalarea unui autovehicul de marime medie, in aproximativ 15-20 minute.

Se poate folosi ELEVEN ONE pe toate suprafetele masinii ?
DA. ELEVEN ONE se utilizeaza pe toate suprafetele exterioare ale autoturismelor, mai putin pe cauciucuri unde nu este foarte eficient. ELEVEN ONE se utilizeaza pentru curatarea suprafetelor netede sau seminetede . Cauciucul, pielea sau vinilinul sunt in general suprafete poroase, unde murdaria se acumuleaza si nu poate fi extrasa de laveta. Pentru curatarea si protejarea acestor suprafete, se utilizeaza Protect Shine - produsul complementar al acestui concept.

Ce calitati are ELEVEN ONE ?
ELEVEN ONE curata, poliseaza si protejeaza instant fara utilizarea apei. Acest produs nu doar curata si lustruieste orice autovehicul, ci si regenereaza vopseaua caroseriei, redandu-i stralucirea de alta data ! ELEVEN ONE este antibacterial, antifungicid si anticoroziv, protejand caroseria impotriva ploilor acide si a razelor ultraviolete. Intretinand periodic caroseria cu ELEVEN ONE vopseaua nu se va mai decolora in timp, ci isi va pastra culoarea originala. Prin utilizarea periodica a acestui produs pe caroserie, autoturismul se va murdari mai greu ca de obicei. Inafara efectului antistatic, ELEVEN ONE are deasemenea calitatile unui polish auto. Utilizand frecvent acest produs, micile zgaraieturi si matuiri ale vopselei si lacului protector pe de caroserie vor dispare cu timpul.

Se poate utiliza ELEVEN ONE si in alte domenii ?
DA. ELEVEN ONE se utilizeaza uzual pentru curatarea, lustruirea si protejarea exterioara a autoturismelor, motocicletelor, camioanelor, remorcilor, rulotelor, motorulotelor, ambarcatiunilor s.a. Inafara acestor domenii, produsul se poate utiliza fara restrictii la diverse operatii casnice de curatare (faianta, gresie, parchet, sticla, inox etc) , la curatarea fatadelor vitrate ale cladirilor si multe alte domenii. Este un produs organic, netoxic, care nu prezinta nici un risc in utilizare.

Pot folosi ELEVEN ONE pe ploaie ?
DA si NU. Pe ploaie torentiala, produsul nu mai este eficient deoarece se va dilua cu apa de ploaie. Puteti totusi folosi ELEVEN ONE daca masina este relativ umeda (dupa ploaie sau dupa o prespalare cu un jet de apa).

Se poate folosi ELEVEN ONE pe caldura, direct in soare ?
Da si NU. Da, poate fi folosit direct in soare intr-o zi mai racoroasa sau innorata. ELEVEN ONE nu lucreaza cum trebuie pe canicula, sub soare dogoritor direct, intrucat se va evapora datorita caroseriei incinse. Pe vreme torida, se va tine tine masina la umbra cca 1 ora inainte de spalare. Curatati intotdeauna cu ELEVEN ONE pe principiul “umed pe umed”.

Se poate folosi ELEVEN ONE pe masini excesiv de murdare ?
ELEVEN ONE nu este o solutie convenabila pentru curatarea unor bucati mari de noroi sau pe suprafete extrem de murdare. Solutia va emulsifica murdaria si va curata perfect autoturismele murdarite de praful si murdaria normala de zi cu zi. Folosit corect, produsul poate spala, curata, polisa si proteja masina Dvs. in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand aceasta metoda cu metodele clasice de spalare cu apa, uscare, ceruire, ELEVEN ONE scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii. Pentru suprafete murdare extrem, aceasta tehnologie va necesita un consum crescut de solutie si lavete.

Il poate folosi oricine ?
Da, produsul este foarte usor de folosit. Persoanele mai in varsta si femeile il pot folosi deasemenea foarte usor, deoarece nu necesita un efort mare sau o apasare puternica a lavetei pe suprafata de lucru.

Produsul este testat ?
DA, a fost intens testat in laboratoare si are caracteristicile unui produs “verde”. Nu are proprietati periculoase si este alcatuit in compozitie numai din ingrediente naturale.

Pe ce suprafete il pot folosi ?
Se utilizeaza pe orice suprafata neteda sau semineteda vopsita, din crom, plastic, sticla, fibra de sticla. ELEVEN ONE se poate folosi oriunde, pe suprafete lucioase sau putin poroase, in afara de cauciucuri si tapiserie. Nu contine ceara, deci nu vor apare pete albe dupa curatire.

Il pot folosi pe o masina noua ?
ELEVEN ONE este perfect pentru spalarea autoturismelor mai noi de 5 ani, care necesita o curatare si intretinere periodica. Pe masini neingrijite, mai vechi de 5 ani, unde vopseaua sau stratul de lac este in general alterat, uzat, rezultatele nu sunt la fel de spectaculoase. Produsul va spala evident si in aceste situatii, dar efectul de lustruire si stralucire nu mai este la fel de spectaculos. ELEVEN ONE este solutia perfecta de curatare de zi cu zi , insa se poate folosi si preventiv, de 1-2 ori pe saptamana, chiar dupa spalarea clasica cu apa, pentru mentinerea luciului vopselei si a aspectului de stralucire.

Ce sunt lavetele de microfibra ?
Tesatura de microfibra este un produs de ultima tehnologie in domeniul curateniei. Datorita structurii ei speciale, prin combinatia de fire poliamidice si poliester, tesatura de microfibra are o mare putere de absorbtie si de retinere a murdariei, fara a lasa scame. Tesatura de microfibra are proprietati antistatice si nu se destrama dupa uz indelungat ! Tesatura de microfibra este foarte fina, usoara si placuta la atingere.

Pot folosi si alte tipuri de lavete la stergere ?
NU se recomanda folosirea altor tipuri de materiale textile. Microfibra este singurul material testat si autorizat pentru spalarea fara apa a autoturismelor.

De ce sa folosesc acest tip de spalare fara apa ? Ce avantaje imi ofera ?
Timpul liber - Puteti curata, lustrui si proteja masina Dvs in doar cateva minute, in comparatie cu spalarea, uscarea, polisarea clasica. Folosind ELEVEN ONE, economisiti timpul Dvs. pretios : deplasarea la spalatorie, asteptarea la cozi, asteptarea pentru spalare, uscare, ceruire, intoarcerea acasa. Economisiti combustibilul consumat pentru aceste deplasari. Eliminati deasemenea nervii, stress-ul care apare inevitabil in astfel de situatii.

Costul - O spalare ecologica fara apa cu ELEVEN ONE este mai ieftina decat spalarea la o spalatorie auto clasica, daca tineti cont de toate cheltuielile de deplasare, timp pierdut la coada, in trafic etc. Cu un flacon de 0,5 litri cu solutie ELEVEN ONE se poate curata exterior o masina medie de cca. 3-5 ori, in functie de diversi factori : marimea autoturismului, gradul de murdarie, experienta utilizatorului s.a .

Comoditatea - Cu ELEVEN ONE va puteti curata autoturismul aproape oriunde si oricand : in curte, pe trotuar, in parcare. Acasa, la serviciu sau in vacanta. Nu aveti nevoie de furtune, detergenti, galeti, perii, bureti etc. Tot ce aveti nevoie este un flacon cu solutie si 2 lavete de microfibra.

Siguranta - Cand mergeti cu masina la spalatoria automata, va asumati un risc mare ca vopseaua masinii sa se deterioreze de la perii sau carpe. Spalati-va si protejati-va masina cu ELEVEN ONE. Aceasta nu va duce la deteriorarea vopselei in timp.

Longevitate - Cei doi ingredienti speciali impreuna cu Carnauba Wax, vor da o stralucire deosebita caroseriei, care poate dura 2-3 luni. Pelicula ramasa pe caroserie dupa stergere, va proteja deasemenea caroseria de praf si de actiunea UV. Masina se va mentine curata pentru un timp indelungat

Utilizare in multe domenii - ELEVEN ONE este un produs de curatare universal, care se poate utiliza in multiple domenii.

Conservarea rezervelor de apa - Multe tari din intreaga lume , se confrunta astazi cu o mare criza a apei potabile. Problemele deosebite legate de seceta cu care se confrunta tot mai des si tara noastra, vor impune in cel mai scurt timp limitari stricte cu privire la irosirea rezervelor de apa. Spalarea ecologica cu ELEVEN ONE este o alternativa perfecta pentru economisirea rezervei de apa potabila.