Franciza ELEVEN ONE

Franciza ELEVEN ONE

Ce este o franciza. Definitie
Franciza este un sistem de comercializare bazat pe o colaborare continua intre persoane fizice sau juridice independente, prin care o persoana denumita francizor, acorda altei persoane, denumite francizat, dreptul de a exploata sau de a dezvolta o afacere, un produs, un serviciu sau o tehnologie. Franciza este deci un sistem de afaceri in care francizorul furnizeaza francizatului intregul concept de afacere insotit de pachetul complet de demarare a afacerii, impreuna cu drepturile de proprietate intelectuala si know-how-ul afacerii. Francizatului ii este oferit dreptul de a se angaja in afacere, de a oferi, vinde si distribui bunuri si servicii printr-un plan de marketing sau un sistem prescris in parte substantiala de catre francizor si care este asociat cu marca sa comerciala, cu numele, logo-ul sau publicitatea.

Franciza ELEVEN ONE WATERLESS CAR WASH “Spalatorie auto mobila fara apa” sau pe scurt “Franciza ELEVEN ONE” a fost lansata in Romania in anul 2009 si s-a bucurat de un succes deosebit de la inaugurare si pana in prezent. Reteaua de franciza ELEVEN ONE numara in prezent peste 80 membri la nivel national si peste 20 membri la nivel international.

Cui se adreseaza franciza ELEVEN ONE
Majoritatea francizelor au costuri si taxe mari de intrare si percep anual francizatilor, taxe de publicitate si redevente sau procente din cifra de afaceri. Franciza ELEVEN ONE are redevente si taxe anuale zero, fiind destinata in special micilor intreprinzatori, cu experienta minima in afaceri si care dispun de un capital redus de pornire. Organizarea intregii afaceri privind serviciile de spalare auto la domiciliu cu echipele mobile este tratata in detaliu in Manualul de Franciza iar partea practica - de indemanare, in Cursul de Training. Firma noastra in calitate de master francizor in Europa, organizeaza cursuri complete de training sau de instruire teoretica si practica. Cursurile se desfasoara in prezenta unui instructor autorizat ELEVEN ONE la sediul nostru sau optional la sediul firmei francizate si garanteaza calificarea deplina a personalului caruia ii este destinat cursul. In urma cursului se elibereaza celor participanti, diplome care atesta absolvirea acestui curs de specializare.

Franciza ELEVEN ONE este o franciza simpla, fara cerinte, redevente sau taxe ascunse. Un francizat ELEVEN ONE nu are de indeplinit un anume target de vanzari. Inafara taxei unice de licenta la intrarea in sistemul de franciza, noul membru nu are alte obligatii financiare, putand desfasura activitatea de servicii de spalare si cosmetica auto,  in mod permanent sau ocazional/sezonier - dupa propria dorinta.

Autorizatii sau avize necesare
Un membru ELEVEN ONE nu are nevoie de autorizatii si avize speciale de functionare pentru activitatea de spalare auto ecologica in sistem ELEVEN ONE. Singura cerinta este adaugarea codului CAEN4520: "Intretinerea autovehiculelor" in statutul firmei francizatului.

Marca, patentul, know-how-ul afacerii si documentatia tehnica a francizei ELEVEN ONE ofera tot cadrul legal legislativ necesar desfasurarii acestei activitati si afaceri, atat in tara cat si in tot spatiul Uniunii Europene. Avem documentatia tehnica tradusa in toate limbile din spatiul UE, deasemenea marca ELEVEN ONE este marca comunitara, prin urmare statutul de membru francizat ELEVEN ONE asigura posibilitatea desfasurarii acestei afaceri fara restrictii in toate statele membre ale UE.

Activitati in cadrul francizei ELEVEN ONE
1.Prestari servicii de spalare waterless si cosmetica auto - la care francizatul dispune de o locatie fixa pt.  amenajarea unei spalatorii ELEVEN ONE.
2.Prestari servicii de spalare  waterless si cosmetica auto - pe teren cu echipe mobile , caz in care nu este necesar decat un mic spatiu de depozitare, eventual un birou de preluare comenzi.
3.Vanzare/distributie a intregii game de produse si accesorii PEARL - ELEVEN ONE, prezentate in magazinul nostru online pearl-shop.ro . Membrii francizei beneficiaza de preturi si discount-uri speciale pentru distributie.

4.Prestari servicii de detailing auto (reconditionare faruri, polisare profesionala, detailingul suprafetelor din piele, suprafetelor textile, etc). Aceasta activitate presupune un curs de training specializat, care este optional.

Ce taxe presupune franciza ELEVEN ONE (pachet afacere)
1. LICENTA sau taxa de intrare unica in reteaua de franciza. Reprezinta : dreptul de utilizare al brandului, know how-ul prezentat in Manualul de Franciza (documentul care prezinta detaliat organizarea intregii afaceri), preturi preferentiale de achizitie pentru toata gama de produse si accesorii waterless, avizele tehnice (agrementele) de functionare, materiale de prezentare, brosuri, materiale foto-video pe dvd, promovare gratuita, suport permanent.

In manualul de franciza este prezentata detaliat toata afacerea din punct de vedere organizatoric, analiza economico-financiara a intregii activitati, alegerea si formarea personalului, marketing-ul afacerii, conturile cheie s.a.

Prin suport permanent se intelege asistenta continua pe care firma noastra ca francizor al acestei afaceri o acorda gratuit tuturor membrilor sai. Acest suport include : realizarea materialelor publicitare necesare promovarii in teritoriu (carti de vizita, pliante brosuri, flyere, odorizante auto, echipament de lucru, bannere auto, stickere, reclame luminoase etc). Un francizat ELEVEN ONE are la dispozitie gratuit serviciile unui grafician, pentru realizarea designului si machetelor publicitare cu datele proprii.

Preturile preferentiale de achizitie se raporteaza la 3 trepte de discount fata de preturile de lista. Aceste preturi speciale asigura reducerea semnificativa a costului direct al unei spalari auto in sistem waterless al unui francizat.

2. KIT-ul de incepere imediata a afacerii este un pachet minim de produse pentru pornire imediata a afacerii si este destinat unei echipe de spalare mobila de 2 persoane. Pachetul include solutii de spalare si cosmetica auto, odorizante, lavete microfibra, pulverizatoare, accesorii si consumabile si optional echipamentul de lucru, dimensionat astfel incat sa ajunga pentru primele 6 luni de activitate ale unei echipe de spalare mobila avand programul de lucru mediu de 8 ore/zi, 5 zile/saptamanal.

3. Cursul de Training este alcatuit dintr-o parte teoretica, in care se prezinta notiunile si principiile de baza in initierea tehnologiei de spalare waterless car wash si o parte practica, de antrenament, in care se vor exersa cateva spalari consecutive de autoturisme, punand in aplicare cunostiintele de la partea teoretica. Cursul de training are durata de 1 zi (aprox. 8 ore) si se desfasoara in prezenta instructorilor ELEVEN ONE. La finalul cursului, echipa francizatului va sustine un examen practic de testare a tehnicilor dobandite, in urma caruia se vor oferi diplome de absolvire.

Exclusivitate
Exclusivitatea presupune statut de unic reprezentant intr-un anumit teritoriu si drepturi preferentiale. Conditiile se pot oferi la cerere, in functie de zona.

Contacteaza-ne acum pentru aderare la franciza ELEVEN ONE