Produse » Eleven One

ELEVEN ONE Waterless Car Wash

Produs profesional utilizat in franciza ELEVEN ONE (spalatorii mobile)

Prezentare generala
Spalarea ecologica a autoturismelor fara utilizarea apei este un nou concept revolutionar la nivel mondial de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o singura operatie orice suprafata neteda sau semineteda vopsita, din sticla, oglinda, plastic, fibra de sticla, acril, pvc, crom, inox cu ajutorul unei solutii speciale emulsionante. 

ELEVEN ONE este o formula magica. Dupa pulverizarea solutiei pe caroserie, murdaria si oxizii sunt indepartati instantaneu, datorita protectantilor si agentilor de lubrifiere din solutie iar ceea ce ramane in urma este o suprafata perfect curata, protejata si stralucitoare. Procesul, denumit emulsificare, consta in dizolvarea particulelor de murdarie iar emulsia rezultata in urma acestui proces putand fi indepartata foarte usor cu laveta de microfibra. Dupa pulverizare pe caroserie, particulele solutiei inconjoara si izoleaza moleculele de murdarie, le distanteaza si le desprinde de pe suprafata, inainte de a incepe stergerea. 

Principiul de functionare
Emulsificarea se produce foarte rapid datorita unor ingredienti care accelereaza acest proces, permitand spalarea unui autovehicul de marime medie, in 15 -20 minute. Cand este folosit corect, ELEVEN ONE poate curata, polisa si proteja masina dumneavoastra in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, acest produs inovator scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii.

Domenii de utilizare
ELEVEN ONE se poate aplica pe toate tipurile de suprafete netede sau seminetede de tipul : suprafete vopsite, suprafete cromate, suprafete din sticla, fibra de sticla, plastic. Cu ELEVEN ONE se pot realiza operatii de spalare, protectie si polisare pentru autoturisme, motociclete, camioane, rulote, motorulote, ambarcatiuni, avioane, elicoptere s.a.

Produsul ELEVEN ONE
ELEVEN ONE este un produs de top, care spala, protejeaza si lustruieste la superlativ autovehiculul dumneavoastra, fara apa, datorita polimerilor de inalta calitate, ce produc rapid o stralucire de show room. ELEVEN ONE este un produs de spalare si cosmetica auto, prietenos cu utilizatorul si cu mediul, care indeparteaza total impuritatile si care poate fi folosit pentru a curata si lustrui la o calitate inalta toate zonele exterioare ale masinilor, motocicletelor, rulotelor sau ambarcatiunilor.

Aceasta formula unica, placuta si parfumata, ofera posibilitatea utilizatorului de a curata si lustrui oriunde exteriorul intregii masini fara a utiliza apa, realizand fara compromisuri un aspect de show room acesteia. ELEVEN ONE este un amestec complex, natural, ce contine agenti de inmuiere, lubrifianti, polimeri superiori pe baza de apa si agenti protectori, oferind o formula cu adevarat exceptionala pentru curatarea, lustruirea si cosmetizarea masinilor.

Nu contine petrol, hidrocarburi pe baza de petrol, metale grele, solventi. Nu prezinta miros de produse petrochimice sau aerosoli. ELEVEN ONE reda stralucirea naturala a vopselii originale a masinii si protejeaza impotriva agentilor naturali sau artificiali care ataca in timp vopseaua. Stralucirea este obtinuta imediat pe toate suprafetele exterioare vopsite, sticla, oglinda, crom, aliaje metalice, cauciuc, plastic, produse de piele si vinil si lemn. 

ELEVEN ONE este o solutie inovatoare, care spala, curata si da stralucire exteriorului autoturismelor, o formula ecologica care dizolva si emulsioneaza murdaria. ELEVEN ONE realizeaza curatarea in profunzime si lustruirea suprafetei, fiind ideala pentru curatarea si cosmetica suprafetelor vopsite, de plastic, sticla, crom etc. ELEVEN ONE este rapid si usor de folosit : pulverizati pur si simplu, stergeti cu laveta si lustruiti pana la obtinerea luciului. Creeaza un aspect de show room in mai putin de 30 de minute. Folosirea repetata a produsului ELEVEN ONE va permite suprafetelor vopsite sa ramana curate si protejate mai mult timp decat la primele aplicari. 

Instructiuni utilizare
Agitati bine solutia inainte de folosire. Pulverizati initial putina solutie pe o laveta de microfibra impaturita si apoi pe suprafata de curatat. Intindeti usor produsul pe suprafata cu laveta de microfibra umezita anterior. Folosind o a doua laveta de microfibra, impaturita, lustruiti rapid pentru a indeparta surplusul, astfel incat sa se obtina un luciu protector, de o stralucire intensa. 

SFAT - Inlocuiti lavetele daca devin prea murdare. Repetati procedeul pe suprafete mici de cca 50x50 cm, pana cand intreg autovehiculul devine perfect curat si lustruit. Produsul poate fi folosit in soare, dar pentru rezultate optime, aplicati-l la umbra, evitand expunerea directa in lumina solara puternica. Produsul poate fi utilizat, pe suprafete uscate sau relativ umede. 

Nu folositi ELEVEN ONE pe suprafete poroase precum : capotele textile ale masinilor decapotabile, pe mochete, tapiterii si alte materiale textile. Pentru curatarea pedalelor, seilor folositi Universal Cleaner. Nu utilizati produsul pentru bucati mari de noroi intarite.

Mod de ambalare
Flacon 150 ml
Flacon 250 ml
Flacon 500 ml
Bidon 5 litri
Bidon 20 litri

Specificatii tehnice
Compozitie: Amestec complex de surfactanti, agenti inmuiere, lubrifianti, siliconi 
Aspect: Lichid ne-vascos
Culoare: PORTOCALIU 
Miros : portocale
S.G.: 1.00
Valabilitate: 2 ani in recipiente sigilate, la temperatura ambientala

Nu contine solventi pe baza de petrol, nici ingrediente de risc listate, nici compusi organo-volatili (VOC). Nu are la baza substante caustice puternice sau silicati, nici vopsele sau substante odorizante care pot determina reactii alergice. Nu produce aerosoli si este neinflamabil.

Cod produs
PL006

Etichetare
Etichetare in conformitate cu cerintele UE. Respectati regulile generale de siguranta cand manevrati produse chimice. Produsul nu face obiectul identificarii regulamentelor directivelor Uniunii Europene si a Ordonantei referitoare la Materiale periculoase (German GefStoffV).

Fisa de analiza a componentelor (MSDS)
Disponibila la cerere

Cauta produsul in magazin online 

 

11-1 sau ELEVEN ONE = 11 AVANTAJE INTR-1 PRODUS