Spalarea fara apa » Furnizorii retelei de…

Furnizorii retelei de franciza ELEVEN ONE

 

FREEDOM WATERLESS CAR WASH - Statele Unite ale Americii

Compania americana Freedom este liderul in domeniul produselor de tip waterless in SUA, avand o retea de distributie in peste 120 de tari din intreaga lume. Freedom International livreaza cele mai calitative si competitive produse waterless de pe piata internationala, capacitatile de productie proprii fiind localizate in statele California si Florida, SUA. Produsele Freedom sunt recomandate de numeroase reviste de specialitate, fiind utilizate inclusiv de institutii de stat si guvernamentale, printre care US Army, US Air Force, departamente de politie, primarii s.a. 

 

 

 


PEARL GLOBAL - Marea Britanie

Compania britanica Pearl Global este recunoscuta ca fiind principalul producator de solutii inovative din industria cosmeticii auto, solutii fabricate pe baza celor mai moderne nano tehnologii existente la nivel mondial. Solutiile inovative marca PEARL sunt complet ecologice, eco-friendly, fiind produse conform celor mai inalte standarde ISO 9001:2008 si 14001:2004 si corespund total celor mai recente directivele ale UE. Trustul Pearl Global si-a castigat in Marea Britanie, in Europa si la nivel global o reputatie solida pentru calitatea produselor sale, avand peste 40 de ani de experienta in domeniul cercetarii si fabricarii produselor chimice prin tehnologii speciale si inovative.

.

  PEARL links:

Franciza ELEVEN ONE este reprezentantul exclusiv al companiei americane Freedom Waterless Car WASH si al companiei britanice PEARL GLOBAL in Romania. ELEVEN ONE este una din primele companii care a lansat afacerea SPALATORII AUTO FARA APA in Europa in anul 2006 si numara in prezent peste 80 francizati in Romania, precum si 20 reprezentanti externi in alte state din Uniunea Europeana.

.

.

.