Spalarea fara apa » De ce sa utilizez ELEVEN…

Avantaje spalarii fara apa

ELEVEN ONE dizolva instantaneu murdaria si o izoleaza, protejand caroseria de zgariere.

Cand este folosit corect, ELEVEN ONE poate curata, lustrui si proteja masina Dvs. in doar cateva minute, fara a depune prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, ELEVEN ONE scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii. ELEVEN ONE este un produs inovator dar acest procedeu trebuie utilizat cu bun simt. Tehnologia de spalare fara apa este perfecta pentru curatarea autovehiculelor de murdaria zilnica de de zi cu zi. Daca masina este exagerat de murdara de noroi, tehnologia waterless va necesita mai multa solutie, mai multe lavete si evident mai mult timp de lucru.

ELEVEN ONE sau 111 prezinta 11 calitati intr-1 singur produs :

Utilizand ELEVEN ONE la spalarea si intretinerea autoturismului dumneavoastra, veti :

  • - avea in cateva minute un autoturism curat, protejat si stralucitor
  • - aduce economii importante bugetului alocat intretinerii masinii proprii
  • - proteja mediul inconjurator si veti reduce risipa de apa potabila
  • - castiga mai mult timp liber

Avantajele spalarii cu ELEVEN ONE sunt multe, dar vom atinge doar cateva din cele mai importante :

1.ECONOMIE DE TIMP
Cu ELEVEN ONE puteti curata, lustrui si proteja masina dumneavoastra in doar cateva minute, in comparatie cu timpul alocat pentru spalarea clasica. Veti economisi deasemenea timpul pierdut in trafic, statul la coada la spalatorie si timpul pierdut pentru spalarea propriu zisa. Veti elimina stressul din trafic, nervii irositi in timpul acestei deplasari.

2.COMODITATE
ELEVEN ONE se poate utiliza oricand si aproape oriunde: in curte sau in fata blocului, la serviciu, in parcare sau pe marginea drumului. Spalarea fara apa nu presupune furtune, sampon, galeata sau bureti. Legea interzice spalarea cu apa si detergenti in spatiul public din motive evidente de protejarea mediului. Spalarea fara apa cu ELEVEN ONE este o alternativa perfecta la aceste interdictii.

Persoane de orice varsta pot spala cu usurinta prin tehnologia de spalare uscata ELEVEN ONE, deoarece este foarte simpla de utilizat. Persoanele in varsta, copiii si femeile o pot folosi cu usurinta, deoarece aplicarea nu necesita un efort deosebit.

3.COST
In medie, cu un flacon de 0,5 litri solutie se poate spala exterior o masina de cca. 3-5 ori. Lavetele prin simpla spalare, se pot reutiliza de numeroase ori (150-200 reutilizari), costul lor in acest procedeu fiind nesemnificativ.

4.SIGURANTA IN UTILIZARE
ELEVEN ONE nu contine: substante toxice sau periculoase, substante derivate din petrol sau VOCs. (VOCs=componente organice volatile). Nu contine deasemenea silicon sau ceara. ELEVEN ONE este complet organic, biodegradabil si 100% ecologic. ELEVEN ONE a fost intens testat in laborator si are caracteristicile unui produs verde, clasa ECO. Nu are proprietati periculoase si este alcatuit in intregime numai din ingrediente naturale. Spalarea cu acest produs prezinta deplina siguranta in utilizare.

Un alt aspect : la spalarea automata cu perii a unui autoturism apare riscul ca vopseaua masinii sa se deterioreze de la perii, bureti sau carpe. Spalarea cu ELEVEN ONE protejeaza vopseaua si lacul caroseriei, prin lubrifiantii speciali din compozitie. Dupa spalarea uscata, pe caroserie va ramane o pelicula invizibila de ELEVEN ONE care va proteja caroseria.

5.CALITATE SI LONGEVITATE
Spalarea cu ELEVEN ONE ofera in plus :

  • - PROTECTIE impotriva razelor UV si ploilor acide.
  • - LONGEVITATE datorita efectului antistatic si anti-aderent ce va mentine vehiculul curat mai mult timp.
  • - LUSTRUIRE. Ingredientii speciali din compozitie vor da o mare stralucire caroseriei, ce poate dura intre 2-4 luni.

ELEVEN ONE contine un polish vegetal numit Carnauba vax, supranumit regele polish-urilor. Masina va ramane curata timp indelungat si va straluci de curatenie !

6.PROTEJAREA MEDIULUI SI A RESURSELOR DE APA POTABILA
Exista o mare criza de apa astazi in multe tari din lume. Problemele deosebite legate de seceta cu care se confrunta tot mai des tara noastra, vor impune limitari stricte cu privire la irosirea rezervelor de apa. ECO-spalarea cu ELEVEN ONE este o alternativa importanta pentru reducerea consumul inutil de apa potabila, in special in zonele urbane. Tehnologia de spalare fara apa cu ELEVEN ONE este 100% ecologica, intrucat nu presupune deversari de reziduuri si lichide poluante in canalizare. Spalarea fara apa este o spalare curata, care nu lasa murdarie la locul unde se efectueaza. Tehnologia de spalare fara apa este benefica mediului inconjurator.

7.PRODUS UNIVERSAL. UTILIZARE IN MULTIPLE DOMENII
ELEVEN ONE este solutia perfecta de spalare pentru orice autoturism care necesita curatare si intretinere corespunzatoare. Utilizat minim o data pe saptamana, va mentine si proteja luciului vopselei.

Spalarea waterless cu ELEVEN ONE
Inainte de spalare / dupa spalare

inainte de spalare

.

dupa spalare

.