Spalarea fara apa » Cum functioneaza ELEVEN…

Cum functioneaza ELEVEN ONE

Principiul de functionare

ELEVEN ONE spala, curata, lustruieste si protejeaza fara a utiliza apa, intr-o singura operatie, orice suprafata neteda sau semineteda, uscata sau relativ umeda. Cu cat suprafata este mai neteda, cu atat rezultatele sunt mai spectaculoase. Functiile de baza ELEVEN ONE sunt urmatoarele :

Agent protector
ELEVEN ONE dizolva pe loc particulele de murdarie si le emulsioneaza in solutie, protejand caroseria de zgariere. Pelicula fina care ramane dupa stergere, va proteja deasemenea ulterior vopseaua. Aceste functii sunt indeplinite de anumiti ingredienti, lubrifianti si agenti protectori.

Anticoroziv si anti-UV
ELEVEN ONE este deasemenea antibacterial, antifungicid, anticoroziv, anti-UV si anti-ACID. ELEVEN ONE protejeaza caroseria impotriva ploilor acide si a razelor ultraviolete. Intretineti periodic caroseria cu ELEVEN ONE si vopseaua nu se va mai decolora in timp, ci isi va pastra culoarea originala !

Efect antistatic
Curatati periodic caroseria autoturismului dvs cu ELEVEN ONE si veti constata ca masina se va murdari mai greu decat de obicei. Dupa aplicare, pelicula fina care ramane pe caroserie va respinge murdaria si praful sa adere. O masina spalata o data cu ELEVEN ONE se va curata ulterior mult mai usor, datorita faptului ca murdaria nu se va mai depune sau adera direct pe tabla, ci pe pelicula protectoare.

Polish auto
ELEVEN ONE are deasemenea calitatile unui polish auto, datorita compusului Carnauba. Utilizati constant ELEVEN ONE la curatarea si protejarea caroseriei masinii Dvs si veti observa ca in timp, micile zgaraieturi si matuiri ale vopselei vor dispare sau se vor atenua. Zgaraieturile adanci nu pot fi eliminate, dar vor fi atenuate . ELEVEN ONE lustruieste suprafata caroseriei, redandu-i stralucirea de alta data. Incredibil, nu ?

Care este secretul ? Ce contine ELEVEN ONE ?
ELEVEN ONE este un amestec inovativ si foarte complex de ingredienti: polimeri speciali, sapunuri organice vegetale, surfactanti, agenti de lubrifiere, FOSSIL wax, Brasilian Carnauba wax si alti componenti foarte fini, intr-o formula unica.

ELEVEN ONE este complet organic si biodegradabil. ELEVEN ONE este 100% un produs ecologic si nu contine: substante toxice sau periculoase, substante derivate din petrol sau VOCs. (VOCs=componente organice volatile). ELEVEN ONE nu contine deasemenea silicon sau ceara. Dupa spalare nu vor ramane pete.

Cum functioneaza ELEVEN ONE ?
ELEVEN ONE dizolva instantaneu murdaria si o izoleaza, protejand caroseria de zgariere. Prin pulverizare pe suprafata murdara, particulele de ELEVEN ONE inconjoara si izoleaza moleculele de murdarie, le distanteaza si le desprinde de pe suprafata vopsita, inainte de a incepe stergerea. Procesul se numeste emulsificare.

Astfel este exclusa orice zgariere sau matuire a suprafetei de curatat, datorita unor lubrifianti care elimina frecarea. Acest proces se produce deasemenea foarte rapid datorita unor surfactanti, care accelereaza procesul de emulsificare, facand posibila spalarea fara apa a unui autovehicul in doar 15-20 minute.

Ce inseamna surfactant ?
Surfactantii sau agentii activi de suprafata sunt substante chimice care, se concentreaza in solutii la suprafata si solubilizeaza materialele care au afinitate mica unele fata de altele. Cu alte cuvinte, surfactantii din ELEVEN ONE ajuta la formarea rapida a unei emulsii intre ELEVEN ONE si particulele de praf si murdarie. Datorita agentilor de lubrifiere, praful din aceasta emulsie nu va mai fi in contact direct cu tabla. Emulsia are tendinta de scurgere sau alunecare si va fi indepartata usor de laveta de microfibra.

Ce inseamna emulsificare ?
Emulsiile sunt sisteme constituite din apa, ulei si surfactanti, constituind lichide unice, relativ optic isotropice, stabile termodinamic si se obtin prin emulsifiere sau emulsificare. In timpul spalarii fara apa, murdaria va fi dizolvata intr-o emulsie, care va fi desprinsa si eliminata apoi foarte usor de pe caroserie, pentru a evita zgaraierea suprafetei de curatat. Agentii de lubrifiere din ELEVEN ONE creaza suplimentar o suprafata alunecoasa, care va face imposibila zgaraierea suprafetei de curatat . De aceea este f. important sa se lucreze numai pe principiul umed pe umed.

Ce este Carnauba ?
Brazilian Carnauba wax este un polish vegetal extras din palmierul Carnauba raspandit in Brazilia, care lasa in urma caroseriei o stralucire deosebita. Este cel mai bun, nu degeaba este supranumit "regele polish-urilor".